İBB'den üniversite öğrencileri için yardım kampanyası
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) koronavirüs salgını nedeniyle ihtiyaç sahipleri için başlattığı yardım kampanyasına üniversite öğrencilerini de ekledi. İmamoğlu, kampanya ile ilgili Twitter'dan açıklama yaptı. İmamoğlu, yapmış olduğu açıklamada, "Askıda gençlerin yarınları var, askıda gençlerin umutları var. Eğitim destek paketiyle bir öğrenciye sen de destek ol" ifadelerini kullandı.
'250 TL' OLARAK YAPILAN YARDIMLAR, ÖĞRENCİLERİN 'İSTANBULKARTLARINA' YATIRILACAK
Söz konusu yardıma "Eğitim Destek Paketi" adı verilirken, yardımlar İBB'nin "askidafatura.ibb.gov.tr" adresinde yapılabilecek. "250 TL" olarak yapılan yardımlar, öğrencilerin 'İstanbulkartlarına' yatırılacak.
İMAMOĞLU: EĞİTİM DESTEK PAKETİYLE BİR ÖĞRENCİYE SEN DE DESTEK OL
Yardım kampanyasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Ekrem İmamoğlu, "Askıda gençlerin yarınları var, askıda gençlerin umutları var. Eğitim destek paketiyle bir öğrenciye sen de destek ol" dedi.
Askıda gençlerin yarınları var, askıda gençlerin umutları var.
— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) January 23, 2021
Eğitim destek paketiyle bir öğrenciye sen de destek ol 👇🏻https://t.co/uZsopHr4XJ pic.twitter.com/2wyryI6Ecv